http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SUPER SMASH SONY

Sony službeno objavio PlayStation All-Stars Battle Royale

Sony je odlučio objediniti gomilu Playstation ekskluziva u jedan veliki borilački naslov

Već neko vrijeme forumi i novinarski krugovi zuje o dolasku novog Sonyjevog super naslova. Na oduševljenje nekih i razočaranje onih drugih, od jučer je taj naslov poznat pod imenom Playstation All Stars Battle Royale. O čemu se radi? O Super Smash Brothersima sa Sonyjevim likovima. Doslovno. Super Smash Brothersi koji na Nintendu postoje već preko deset godina, samo sa likovima koji su proslavili Sonyjevu konzolu.

 

Službeni trailer

Ne znamo za vas, ali nekako nam se čini da je ova objava ostavila gorak okus u ustima mnogih fanove Sonyjeve platforme. Razumijemo kako firma ima dosta velike probleme s gubicima te kako im treba neki naslov koji je čista 'ziherica', no kopirati Smash Brotherse? Ipak, nekako nam se čini da ovakav proizvod, jer nije hardcore naslov, vrlo vjerojatno ima bistru financijsku budućnost. Realno gledano, u njega je utrpano dosta gaming nostalgije pa vidimo kako će definitivno pronaći mjesta u kolekcijama barem dijela gaming populacije.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije