http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

EVIL IS BACK

Blizzard objavio TV spot za Diablo III

Diablo-III-Evil-is-Back-TV-Spot_135
Povodom vrlo skorog izlaska jedne od najisčekivanijih igara u posljednjih nekoliko godina Blizzard je objavio i TV promo za treći Diablo

Malo je toga što već nismo ispisali o nadolazećem Diablu III koji se željno iščekuje već doslovno godinama. Igra je u razvoju duže od desetljeća, a tek nedavno saznali smo točan datum izlaska: 15. svibnja. Da, svega tek nešto više od dva tjedna dijeli nas od ponovnog otvaranja pakla, što Blizzard nagoviješta i u potpuno novoj i spektakularnoj TV reklami.

 

 

Posljednji mjeseci razvoja igre bili su popraćeni nekim vrlo zamjetnim problemima. Ekipa iz Blizzarda tako se svako malo oglasila najavama o promjenama nekih gaming elemenata ili čak o potpunom izdvajanju drugih. Stvar je otišla toliko daleko da se glasnogovornik oglasio priopćenjem da bi bilo pametno da obožavatelji smanje doživljaj i očekivanja. Jer, budimo realni, Diablo III je akcijski, hack'n'slash RPG i pitanje je može li ponuditi bolji doživljaj od prošlogodišnjih fantastičnih naslova poput The Witchera 2 i Skyrima ili pak Mass Effecta 3... Jasno, svi navedeni naslovi fokusirani su na singleplayer, dok bi Diablo III trebao imati fantastičan multiplayer, no, kao što smo već napomenuli – Đav'o se vraća za dva tjedna i onda će se vidjeti je li višegodišnje očekivanje bilo vrijedno ili ne.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije