http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'COMPANIONSHIP'

U produkciji animirani film 'Portal'

portal_short_chell_test_render_by_alexzemke-d4bdi37
Umjetnik koji je radio na igrama Killzone i Uncharted odlučio je samostalno producirati kratki animirani film 'Portal'

Portal i Portal 2 jedne su od rijetkih visokobudžetnih igara koje su u posljednjih nekoliko godina u gaming unijele dašak svježine i inovacije. Portal 2 posebice je razmišljanje i logičko zaključivanje unio u gaming na način da su ga prihvatile široke mase, inače većinski zainteresirane za destrukciju u multiplayer ili MMO okružju. Ne treba ni spominjati da franšiza već danas ima kultni status, a to potvrđuje i projekt Alexa Zemkea koji trenutno radi na kratkom animiranom filmu 'Portal'.

 

Zemke, koji je očito i sam velik obožavatelj Valveove franšize, u prošlosti je radio na Killzoneu 3, Unchartedu 2 i 3 te SOCOM-u 4, a na svom je službenom Deviant profilu objavio da bi film 'Portal' pod imenom 'Companionship' trebao trajati oko desetak minuta.

 

Uza sve objavio je i prve screenshotove iz filma i mora se priznati – izgledaju fantastično. Nažalost, datum dovršetka projekta još nije poznat.

 

Alex Zemke

 

Alex Zemke   

 

Alex Zemke

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije