http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIŽE U LJETO

Najavljen 'Dawnguard', prvi DLC za Skyrim!

Dawnguard
Bethesda je najavila prvi DLC za The Elder Scrolls V: Skyrim koji će se na tržištu pojaviti već ovoga ljeta

Na svom službenom blogu Bethesda je najavila prvi DLC za Skyrim, jedan od najboljih RPG naslova u protekloj godini. Ime DLC-a bit će 'Dawnguard', a zasad je najavljen samo za Xbox 360 konzolu, što dakako ne znači da će se DLC pojaviti samo na Microsoftovoj konzoli, već samo to da će se na njoj pojaviti nešto prije negoli na PlayStationu 3 i PC-ju.

 

Iako nikakvi detalji o sadržaju DLC-a nisu poznati (Bethesda će ih otkriti na ovogodišnjem E3-u), postoje nagađanja da bi radnja mogla biti povezana s muzejom posvećenom 'Order of the Mythic Dawn' u gradu Dawnstar, kao i to da bi DLC mogao sadržavati luk i strijelu te novu rasu – Frost Elves.

 

Ono što pak najviše veseli su ranije izjave iz Bethesde prema kojima oni DLC materijale namjeravaju izdavati na principu ekspanzija koje su mnogo obuhvatnije no današnji DLC-ovi.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije