http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRVI U LIPNJU

Max Payne 3 dobit će čak sedam DLC-ova

Nakon objave trećeg Max Paynea, Rockstar će objaviti čak sedam DLC sadržaja koji će biti namijenjeni upotpunjavanju multiplayer iskustva

Max Payne 3 na tržištu će se pojaviti 18. svibnja (PS3, Xbox 360), tj. 1. lipnja (PC) i bit će to prva Max Payne igra koja će sadržavati i multiplayer. Rockstar je pak upravo objavio da će po izlasku igre objaviti čak sedam DLC sadržaja koji će biti namijenjeni upotpunjavanju multiplayer komponente koja će, zanimljivo, biti usko povezana s multiplayerom nadolazećeg Grand Theft Auta V.

 

 

Svi DLC sadržaji mogu se naručiti već danas, i to po cijeni od 30 dolara za svih sedam DLC-ova. što je pak 35 posto niža cijena no da kupujete svaki DLC zasebno. Prvi od njih – 'Local Justice Map Pack' - na tržištu će se pojaviti već u lipnju, a sadržavat će Police Precinct mapu na kojoj će se moći igrati Gang Wars, Death match, Team Deathmatch i Payne Killer modovi te još dvije dodatne mape, multiplayer izazove itd.

 

U ljeto će biti objavljeni sljedeći DLC-ovi:

 

Disorganized Crime Map Pack

Deathmatch Made In Heaven Mode Pack

Hostage Negotiation Map Pack

New York Minute Co-Op Pack

 

A u jesen:

 

Painful Memories Map Pack

Trickle Down Economics Map Pack

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije