http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SMJEŠTEN U BUDUĆNOST

Prvi trailer za Call of Duty: Black Ops 2

Rano jutros Treyarch i Activision objavili su prvi trailer za jučer najavljeni novi nastavak u franšizi Call of Duty

Najava svake nove igre Call of Duty događaj je za sebe koji se ponavlja svake godine u otprilike isto vrijeme. Tako je bilo i jučer kada je japanski igrački site objavio prve screenshotove koji su brzo pokrenuli različita nagađanja koja su se po službenoj objavi igre pokazala istinitima. Call of Duty: Black Ops 2, deveta igra u serijalu, bit će smještena u budućnost, u doba fiktivnog Hladnog rata, a zasad je poznato i to da će se dio radnje odvijati u Los Angelesu te da će u igri ulogu još jednom imati Woods, no ovaj puta ne kao borac.

 

Igra je u produkciji za PC, PS3 i Xbox 360, a na policama trgovina će se pojaviti 13. studenog 2012. godine.

 

Eh da, evo i prvog trailera:

 

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije