http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO ZA MUŠKARČINE

Sega izdala igru za pisoare

Sega je nakon dugogodišnjeg razvoja konačno izbacila novi potencijalni hit-naslov

Znamo, čekali ste ovo godinama, niste oka mogli sklopiti te ste otkantali seksualni život. Također smo svjesni da Activision i EA strepe pred izlaskom ovog giganta gaminga, no stigao je dan i bolje vam je da bar 48 sati ništa ne pijete. Dame i gospodo (dobro, gospodo), Sega je konačno izbacila prvu komercijalnu igru za pisoare pod imenom Toylet. Iako sam projekt postoji više od šest mjeseci, od danas je igra dostupna za privatnu uporabu te je doslovce možete kupiti za ciglih 1.800 dolara.

 

Neka najbolji mjehur pobijedi!

 

 

U njoj preuzimate ulogu digitalne verzije Manneken Pisa i radite jednu jedinu stvar: uzrokujete olujno nevrijeme. Da, znamo da zvuči granično abnormalno, no koncept ni nije baš toliko loš. Naime, igra reagira na pritisak i količinu mokraće, stvarajući sve veću i veću oluju. Naravno, ako 'se potrudite', reporterki će početi letjeti haljinica i tako dalje i tako dalje.

Što da kažemo... Stavite to u lokalne kafiće i imat ćete redove polupijanih gejmera koji jedva čekaju postići novi vrhunski rezultat. Pripremite mjehure, gospodo!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije