http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBILJA?

5 razloga zašto će Call of Duty: Black Ops 2 biti igra godine

black ops 2
Iz godine u godinu svaki novi Call of Duty nastavak pomiče granice prošlog po pitanju broja prodanih primjeraka i zarađenih novaca a Call of Duty: Black Ops 2 će sasvim izvjesno nastaviti taj pozitivni trend. Najavljen za 13.11.2012. godine, Black Ops 2 je 'predodređen' da postane igra broj 1 u 2012. godini. Ovo je 5 razloga zašto će tome biti tako:
1.    Balck Ops 2 je čistokrvni FPS naslov

Kada govorimo o igraćim žanrovima, nije tajna da je FPS žanr među najpopularnijim ako ne i najpopularniji igraći žanr uopće. Ta činjenica je najuočljivija ako uzmemo u obzir planetarno popularne FPS naslove kao što su Battlefield 3, Modern Warfare 3 i Halo: Reach. Baš zbog toga što je i Black Ops 2 FPS igra, pretpostavka je da će se svidjeti mnogo širem spektru igrača od nadolazećih blockbustera igara koje bi se trebale pojaviti ove godine poput Assassin's Creeda III ili Resident Evila 6.

2.    Odmak od Modern Warfarea 3

Iako je Modern Warfare 3 polučio izvanredan uspjeh u smislu prodaje i zarade, mnogi igrači su ga se polako zasitili. Generičke mape izluđivale su veliki broj igrača a mnogi će se složiti kako su mape u Black Ops-u jednostavno bile bolje i raznovrsnije. Black Ops 2 bi na tom polju trebao donijeti inovacije i nove ideje u serijal. Iz trailera i screenshotova možemo zaključiti kako će se radnja Black Ops-a 2 događati u futurističkom okruženju što je argument više.

3.    Call of Duty serijal ima svoju publiku

To što Call of Duty ima svoju vjernu publiku znači da bi svaka Call of Duty igra koja izađe vrlo vjerojatno polučila uspjeh. Prema riječima Activisiona, Modern Warfare 3 se prvog dana prodao u rekordnom broju a došla je do brojke od 6.5 miliona prodanih primjeraka samo prvog dana. Kako mnogi igrači nestrpljivo očekuju izlazak naslova Black Ops 2, možemo bez dileme reći da je Black Ops 2 jedna od najiščekivanijih igara godine.

4.    Datum izlaska

Postoji vrlo dobar razlog zašto se najveći hitovi godine izdaju u jesen ili pred sam kraj iste.Povijesno gledano, izdati igru baš pred početak praznika znači i ostvariti dobre prodajne rezultate što i ima smisla. Osim što će igrači u tom periodu imati više vremena za igranje, igre mogu poslužiti i kao odlični božićni poklon.

5.    Prepoznatljivo ime

Jedno od najjačih razloga zašto će Black Ops 2 biti broje jedan ove godine jest njegovo prepoznatljivo ime. Baš kao što su serijali Batleffield i Halo prepoznatljivi u cijelom svijetu, Call of Duty serijal je već dugi niz godina vodeći FPS u industriji a prodajni rezultati to potvrđuju. Bez obzira kao igra na kraju ispadne i bila ona dobra ili loša, igrači će ju kupovati jer je to Call of Duty.

 

  

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije