http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RAZOČARANJE

Ovo je prvi screenshot iz The Elder Scrolls Online MMO-a

tesonlinefirstscreen
Nakon što je jučer i službeno najavljen uz tek nekoliko informacija, već danas objavljen je prvi screenshot za nadolazeći The Elder Scrolls MMO

Nakon nekoliko mjeseci različitih glasina ZeniMax je jučer napokon službeno najavio The Elder Scrolls Online MMO, naslov smješten čak tisuću godina prije događaja u Skyrimu te namijenjen platformama PC i Mac. Na razočarenje mnogih, na igri neće raditi Bethesda, već novoosnovani ZeniMax Online Studios, predvođen Mattom Firorom. Brzo po najavi objavljen je i teaser trailer koji doduše ne sadrži ni sekundu in-game materijala te podsjeća na prvi trailer za Skyrim.

 

Nažalost, sama igra nimalo ne podsjeća na Skyrim. GameInformer, gaming magazin koji polaže ekskluzivna prava na TES Online, sada je objavio i prvi screenshot iz igre i potvrdio bojazni mnogih. The Elder Scrolls MMO ne izgleda kao The Elder Scrolls, već mješavina World of Warcrafta i Kingdoms of Amalur: Reckoninga.

 

ZeniMax

 

Što se drugih informacija tiče, igra će se igrati iz trećega lica uz borbu a la WoW. Da, u pravu ste, ovo zvuči, a i izgleda poput još jednog fantasy MMO-a bez ambicije da u žanr uvede ponešto novo.

 

Ništa, nade i dalje polažemo u The Secret World i Guild Wars 2.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije