http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOBRE VIJESTI

Beyond Good and Evil 2 u izradi!

Beyond_Good_and_Evil_2_game
Ubisoft je službeno potvrdio rad na izradi nastavka jedne od boljih igara prošlog desetljeća

Ponekad tijekom godine, znate, u ono doba kada globalna mreža ne bruji višestraničnim analizama trailera nadolazećih shootera, u centar pažnje javnosti došeće i poneka vijest vezana uz klasični gaming. Pod ovime ne mislimo na retro. Retro je na Gamereportu dosta često rezerviran upravo za teme tjedna i prekopavanja po ropotarnici povijesti. U ovo doba doslovno se klasičnim gamingom može nazvati era akcijske avanture. Era s početka 2000ih, odnosno kraja prošlog tisućljeća. Jedna od igara koja je postigla zapanjujuću kritičarsku hvalu, dok je ujedno i jako slabo prošla na tržištu bila je - Beyond Good and Evil. U njoj ste poprimili ulogu novinarke koja narodu zamišljene države treba dokazati da im je vlada hrpa korumpiranih vanzemaljaca.

 

Trailer za nezaboravni BG&E

 

 

Razlozi zbog kojih je Beyond Good and Evil bio super je među ostalim kreativno vodstvo kreatora Raymana, te fantastičan storyline. Razlozi zbog kojeg je propao su slab tajming izlaska, jako slabo reklamiranje i manjak popularnosti u gamerskim krugovima. Međutim, kao što smo već naveli, igra je postigla fantastičan uspjeh kod kritičara, te čak dobila nominaciju za najbolju igru 2004. godine. Njena HD verzija izašla je za Xbox360 i Ps3 u obliku downloadable naslova, a novi nastavak je, prema riječima njenog autora - u izradi. Da, vjerovali ili ne, dolazi dugo obećavani Beyond Good and Evil 2.

 

Teaser za novi nastavak!

 

 Poanta kod same igre je u tome što je bila smišljena kao trilogija, no zbog očitih razloga nije uspjela doći niti do drugog nastavka. Zahvaljujući dobroj prodaji digitalne verzije, drugi (a možda i treći nastavak) oduševiti će fanove originala diljem svijeta. A vjerojatno privući i "neke nove klince". Sretno vam bilo, gospodine Ancel.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije