http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO ZA KONZOLE

Objavljena demo verzija Spec Ops: The Line-a

spec ops
2K Games objavio je vijest da je upravo objavljen demo Spec Ops: The Line-a, pucačine iz trećega lica koja bi se na tržištu trebala pojaviti krajem sljedećeg mjeseca

U većini modernih pucačina, bilo onih iz prvoga ili trećega lica, osuđeni ste na dva moguća scenarija; igre se odvijaju ili u pustinjskim dijelovima Bliskog Istoka ili pak u razruđenim gradovima zapada. Iako u žanr vjerojatno neće unijeti nikakve inovacije, The Line će biti smješten u sasvim neobičnu sredinu – u sukobima razrušeni Dubai, jednu od najprestižnijih turističkih prijestolnica današnjice.

 

Prema dostupnim materijalima, igra će biti klasični TPS koji se po ničemu neće razlikovati od ostalih sličnih igara, osim u tome što će se teren koji je, naravno, sačinjen od pijeska konstantno i nasumično mijenjati pa bi tako, teoretski, gameplay iskustvo trebalo biti barem nijansu drugačije od onoga ostalih igrača.

 

The Line neće slijediti priču prethodnih igara u Spec Ops franšizi, već kreirati potpuno novu, inspiriranu romanom 'Srce tame' Josepha Conrada. Igrač će preuzeti ulogu Martina Walkera koji će kao dio Delta Force teama ući u Dubai kako bi spasili američkog generala zarobljenog u Dubaiju.

 

Igra će se na tržištu pojaviti 29. lipnja i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama, a već sada objavljena je demo verzija igre i to za sve vlasnike PlayStationa 3 i pretplatnike Xbox Live Gold usluge vlasnika Xboxa 360. Kasnije, 15. svibnja, demo verzija postati će dostupna i za sve ostale, dok demo verzija za PC neće biti uopće objavljena.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije