http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Između Diabla 2 i Diabla 3 ja sam...'

Datum objave:
14.05.2012 10:00
Autor: tportal.hr
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju kratki tekst na temu 'Između Diabla 2 i Diabla 3 ja sam...' te lajkaju na facebooku ROBOT fan page, a najoriginalniji i najzabavniji po mišljenju članova žirija osvajaju nagrade. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (promocija, tportal.hr), Tin Bosek (promocija, tportal.hr) i Emil Buljubašić (Robot). Dodijelit će se tri (3) nagrade.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s kratkim tekstom na temu 'Između Diabla 2 i Diabla 3 ja sam...' te se lajka na facebooku robot.hr fan page. Odgovor ne smije sadržavati više od 1000 znakova, zajedno s razmacima.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 14. svibnja do 27. svibnja. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 28. svibnja do 16 sati.

4) Nagrade

Tri (3) PC igre 'Diablo 3'.

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

 

Sve o temi:

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije