http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REBOOT FRANŠIZE

Tomb Raider odgođen do 2013.

tr
Tomb Raider, reboot slavne franšize, odgođen je za sljedeću godinu, objavljeno je iz Crystal Dynamicsa

Nakon što je nedavno BioShock: Infinite odgođen do 2013. godine, Crystal Dynamics objavio je da će se i nadolazeći Tomb Raider umjesto krajem ove godine na tržištu pojaviti između siječnja i ožujka sljedeće godine.

 

Odluku razvojnog studija objasnio je Darrel Gallagher prema kojemu će dodatno vrijeme biti iskorišteno za dodatno poliranje igre koja će biti reboot danas kultne franšize; 'Kada se Crystal Dynamics odlučio za razvoj reboota Tomb Raider franšize, zacrtali smo si dva glavna cilja: prvi je da kreiramo modernu Tomb Raider igru koje ća iznenaditi igrače. Drugi je da igra bude najbolja koju smo dosad napravili, nešto na što ćemo biti vrlo ponosni. Vjerujemo da radimo na vrlo posebnoj igri i jedva čekamo da je i vi zaigrate.' – naglasio je Gallagher i zaključio: 'Radimo na stvarima koje su potpuno nove u franšizi, a dodatno vrijeme za razvoj omogućiti će nam da finalni proizvod ispoliramo do razine koju vi zaslužujete.'

 

Podsjećamo, Tomb Raider pratiti će Laru na njenim najranijim avanturama, u vrijeme kad još nije postala iskusna avanturistica, a cijela igra biti će pretvorena u neku vrstu sandboxa što znači da će svijet biti relativno otvoren što će zasigurno biti jedna od najvećih različitosti u odnosu na protekle Tomb Raider igre.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije