http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JAB' IGRO DIJABLU

Navala gamera srušila Diablo 3 servere

diablo 3
Blizzard očito slabo uči iz svojih prijašnjih launcheva nastavaka dugo očekivanih franšiza

Sigurno se pitate što se desi kada nastavak radite šest godina, a prošla igra je izašla prije 12. Također se pitate što se desi kada tisuće i tisuće luđaka krene pokretati tu istu igru u istome trenu? Pa, sudeći prema vijestima sa Battle.neta, ruše se serveri. Prije nekoliko sati, kada su serveri novog Diabla 3 bili službeno pokrenuti, sve je krenulo nizbrdo. Blizzard je čak i komentirao kako osoblje radi punom parom kako bi osposobili servere za igranje, no uzmemo li u obzir koliko dugo igrači čekaju da bi zaigrali igru, navala bi se po našim procjenama trebala smanjiti tek pred kraj ovog tjedna.

 

Otvaranje čuvenog (i skupog) Collector's Editiona

 

Međutim, znajući Blizzard i kvalitetu njihove usluge, serveri bi se trebali osposobiti, što znali da se error 3006 i error 37 više ne bi trebali ponavljati. Iskreno se nadamo, s obzirom da i naš recenzentski odred čeka priliku da se baci u igru...a dan recenzije se sve više bliži i bliži. Kombiniramo li ovo sa moćnom nagradnom igrom, pa ljudi...gdje će nam biti kraja.

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije