http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DARIUS I SUMMONERS RIFT

League of Legends najavili novog lika i novo lice najpopularnije mape

TEASERdarius
Najnovije vijesti iz Riot Gamesa najavljuju revamp čuvenog Summoners Rifta

League of Legends na tržištu je već preko dvije godine, i uživa fantastičnu dozu popularnosti. Vjerojatno zato jer je jedan od rijetkih free to play naslova koji išta valjaju. No, to nije toliko bitno za ovu priču. Naime, nakon dugotrajnog čekanja, vapaja zajednice, te kuknjave određenih skupina koji u LoLu gledaju kako izgleda grafika, Riot Games je odlučio vizualno unaprijediti čuveni Summoner's Rift. Ova najpopularnija LoL mapa vjerojatno je razlog zbog kojeg su mnogi igrači izgubili noći i noći sna, pa bi bilo u redu da čitava stvar konačno dobije dozu dobrog starog TLC-a.

 

Nadogradnja...

 

 

Kao što se može vidjeti u priloženom clipu, sve nadogradnje su kozmetičke prirode. Dakle, raspored grmlja, te zaklona ostao je nepromijenjen. Čudovišta u džungli dobili su nove animacije, te sve izgleda za nijansu ljepše nego prije. Iskreno, nama ova nadogradnja nije baš pretjerano impresivna. Međutim, drago nam je da se Riot trudi usavršiti svoj proizvod. U krajnjoj liniji, League of Legends im zarađuje basnoslovne količine novca, pa ne vidimo zašto se ne bi još dodatno angažirali i igru učinili još ljepšom.

 

 

Usporedba dvije verzije mape

 

Što se ostalih vijesti tiče, tu je i najava novog lika pod imenom Darius. Sudeći prema slici, radi se o melee DPS-u. Tip ima ogromnu sjekiru, naime - pa smo si dali kreativnu slobodu i zaključili kako bi to opet mogao biti jedan top laner/jungler sa velikim burstom. Zamislite, recimo, da ima passive koji ima cooldown oko 20 sekundi i protivnicima ako su na manje od 25%hpa jednim napadom nanese true damage. Ah, mi i naša nagađanja.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije