http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI IZGLED PROTAGONISTICE

Novi trailer za The Last of Us!

tlou
Naughty Dog, razvojni studio koji stoji iza kultne franšize Uncharted objavio je drugi trailer za svoj nadolazeći naslov

Krajem prošle godine studio Naughty Dog najavio je svoju nadolazeću igru pod nazivom The Last of Us. Zanimljivo, od 2007. godine Naughty je radio isključivo na igrama Uncharted pa će biti vrlo zanimljivo pratiti razvoj potpuno novog imena.

 

Podsjećamo, The Last of Us bit će akcijska avantura koja će se najvjerojatnije igrati vrlo slično Unchartedu, a scenarijem će biti vrlo sličan filmu 'The Road' koji je bio i izravna inspiracija razvojnom timu. Dakle, u pitanju je još jednom postapokaliptični setting u kojemu će naglasak biti na odnosu otac-kći između dvoje protagonista. 'Ovo će vjerojatno zvučati sladunjavo i mnogima se možda neće svidjeti, no rekao bih da će to biti ljubavna priča. Ne romantična ljubavna priča, već pričao o odnosu između oca i kćeri', objasnio je Neil Druckmann, kreativni direktor.

 

Nakon višemjesečnog zatišja Naughty je napokon objavio novi trailer koji je sastavljen isključivo od in-game scena:

 

 

Oni pažljiviji zasigurno su primijetili da protagonistica Ellie sada izgleda nešto drugačije no u prvom traileru. Naime, Ellie je inicijalno jako nalikovala glumici Ellen Page, da bi je Naughty kasnije odlučio nešto promijeniti i izgledom približiti Ashley Johnson, djevojci koja Ellie daje glas i animaciju tijela pomoću tehnologije motion capture.

 

The Last of Us će najvjerojatnije biti PlayStation 3 ekskluziva, a na tržištu će se pojaviti krajem ove ili početkom sljedeće godine.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije