http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PUT U BUDUĆNOST

Buduće DICE-ove igre neće raditi na 32-bitnim sustavima

Battlefield 3
Već sljedeća igre iz DICE-a neće raditi na vašem računalu ako nemate 64-bitni operativni sustav

'Neke igre pogonjene Frostbite engineom sljedeće godine zahtijevati će 64-bitni OS. Ako ste na 32-bitom, ovo je odlična prilika za prelazak na Windows 8.' – objavio je Johan Anderson, rendering arhitekt u DICE-u na svojem Twitter profilu.

 

DICE već sigurno priprema novu igru, a prema nekim glasinama sljedeće godine mogli bi zaigrati Bad Company 3 ili čak Mirror's Edge 2. Koju god igru DICE objavio, za nju će vam trebati 64-bitni Windowsi, bila to Vista, 7 ili nadolazeći Windows 8 jer igre više jednostavno neće funkcionirati na 32-bitnim sustavima.

 

Slični zahtjevi mogli bi se proširiti i na ostale nadolazeće EA-ove naslove poput BioWareova C&C: Generals 2 ili Dead Space 3 koji će navodno također biti pogonjen Frostbite 2 engineom, kao i nadolazeći Medal of Honor: Warfighter, no on vjerojatno neće izričito tražiti 64-bitne Windowse s obzirom da će se na tržištu pojaviti još ove godine.

 

Prema statistikama, 50% korisnika Windowsa na kugli zemaljskoj još uvijek koristi 32-bitne operativne sustave, dok je taj postotak među gamerskom populacijom značajno manji, pa će i prelazak na 64-bitne sustave ipak biti relativno bezbolan.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije