http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LAVINA ODGODA

Odgođen i XCOM

xcom
Prava lavina odgoda se nastavlja; 2K je upravo odgodio XCOM koji se na tržištu neće pronaći prije ožujka sljedeće godine

U posljednjih nekoliko tjedana odgođeno je nekoliko potencijalnih hitova poput BioShock Infinitea i Aliens: Colonial Marines, a sada je, očito, red došao i na XCOM, FPS na kojemu radi 2K Marin studio prema legendarnoj X-COM franšizi. Igra će se tako na tržištu pojaviti između travnja sljedeće i ožujka 2014. godine.

 

Nažalost, 2K nije ponudio nikakvo objašnjenje u vezi odgode, no dobra vijest je da će se drugi XCOM – 'Enemy Unknown' na policama trgovina pronaći kada je i najavljivano – 12. listopada ove godine i to za PC, PS3 i Xbox 360 platforme. Podsjećamo, radi se o turn-based strategiji na čijoj produkciji radi Firaxis Games, studio zaslužan za Civlization franšizu.

 

S obzirom na stare fanove franšize, ovakav rasplet događaja neće ih previše ražalostiti; XCOM je odmah naišao na glasne kritike s obzirom da se radio o FPS-u, dok će 'Enemy Unknown' ostati vjeran korjenima kultne franšize.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije