http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OPET STAR WARS?

LucasArts će na E3u prikazati sasvim novu igru

lec_tm_mark_2c
LucasArts je za ovogodišnji E3 pripremio nešto posebno

LucasArts, firma koja većinu vremena provodi izrađujući igre sa Star Wars tematikom za ovogodišnji E3 pripremila je specijalnu poslasticu. Za sada nema riječi o čemu se radi, no prema izvorima iz same firme, još nije niti demantirano niti potvrđeno da se radi o još jednoj igri u kojoj mašete svjetlosnim sabljama.

 

Dum dee dee star wars...

 

Nakon zadovoljavajućeg uspjeha Old Republica i apsolutnog kolapsa Kinect Star Warsa, LucasArts se zaista ima pravo radovati nadolazećem E3u. Posluju pozitivno, fanova Han Soloa i ostatka menažerije ima u milijunima, a tržištu očito sila još nije počela ići na živce. Drugim riječima, novi naslov ima i te kakvu šansu da oduševi.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije