http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RAT U GRČKOJ

Arma III izgleda sve impresivnije

Arma3_artwork_02
Bohemia Interactive studio objavio je još jedan trailer koji pokazuje impresivnu grafičku komponentu ambiciozne simulacije ratovanja

Unatoč konkurenciji u obliku Call of Dutyja i Battlefielda, Arma serijal uvijek se uspio izboriti za svoje mjesto pod suncem; najvjerojatnije baš zbog toga jer mu spomenute franšize baš i nisu neka konkurencija. Arma je naime oduvijek ciljala na publiku željniju nešto realnijeg iskustva ratovanja, a takva će biti i Arma III, dosad najambiciozniji naslov u serijalu.

 

Arma III biti će potpuno open-world iskustvo koje će se prostirati na gotovo 1000km². Radnja igre odvijati će se u Grčkoj i to na kopnu te dva otoka – Limnosu i Stratisu na kojima će se nalaziti 50 naselja u kojima će građevine biti potpuno uništive i u koje će se, naravno, moći ući.

 

Osim realnosti, Arma III podići će i grafičku kvalitetu serijala na jednu višu razinu što omogućuje Real  Virtuality 4 engine koji u akciji možete vidjeti ovdje:

 

 

 

Arma III na tržištu bi se trebala pojaviti krajem ove godine i to kao PC ekskluziva.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije