http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Alan Wake's American Nightmare

KA_AlanAmerican
Datum objave:
30.05.2012 14:11
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Eto novog Alan Wakea i na PC računalima!!! Sasvim dovoljan razlog da odmah pogledate recenziju
Sjećate li se onih muka oko originalnog Alan Wakea? Igra je prvo trebala izaći za PC. Pa je onda trebala izaći paralelno za PC i Xbox 360. Pa je onda izašla samo za Xbox 360. Pa su PC igrači poludili. Pa su čekali 'konverziju' nekoliko godina. E pa toga je bilo dosta! Što su sasvim lijepo shvatili i izdavači dotičnog naslova. Naime, kao što znate, nedavno smo recenzirali oplemenjenu PC inačicu ove igre, a evo nam nakon samo par kratkih mjeseci čekanja i novog PC nastavka/DLC-a. To jest American Nightmarea. Da li ga se isplati zaigrati? Sasvim suvišno pitanje, ipak je ovo Alan Wake... Uostalom, kao i obično, jelte, dabome (lektori(ce), nemojte mi micati ove izraze, hvala, i ostavite ovu zagradu, to je kao smiješno ;) ) pogledajte - recenziju! I oprezno s rakijom.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije