http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BFG EDITION

Najavljeno remasterirano izdanje Doom-a 3

doom3
Id Software najavio je da će se remasterirano izdanje Doom-a 3 pod imenom 'BFG Edition' na tržištu pojaviti ove jeseni

Godina 2004. bila je fantastična za gaming, čak i u slučaju da pri tome mislite samo na dva najveća FPS naslova koja su se te godine pojavila na tržištu: Half-Life 2 i Doom 3. Nešto mlađe generacije koje nisu bile rođene dovoljno rano da pravovremeno zaigraju koju od ovih legendi, to će moći učiniti već ove jeseni kada će Id Software izdati remasteriranu verziju Doom-a 3 i to za PC, PS3 i Xbox 360 platforme.

 

Osim što će biti grafički i zvučno remasteriran, Doom 3: BFG Edition sadržavati će i potpuno novi dio scenarija koji će se protezati na sedam još neviđenih levela. Također, u igru će biti implementirani Achievementi i Trophiesi te checkpointovi. Mnoge fanove serijala sigurno će razveseliti i vijest da će svjetiljku napokon moći namontirati na oružje, što u originalu nije bio slučaj, pa su tu mogućnost implementirali sami fanovi putem modova.

 

'Doom 3 entuzijastično su prihvatili gameri diljem svijeta. Sada je to iskustvo značajno poboljšano i prošireno kako bi bilo bolje no ikad i to na svim platformama uz suludo visoki frame-rate i poboljšane kontrole. Podrška za 3D televizore i monitore te displayjeve koji se montiraju na glavu pomoći će igračima da igru iskuse dublje no ikad.' - izjavio je John Carmack povodom najave BFG edicije, a odmah je objavljen i prvi trailer u kojemu možete vidjeti da Doom 3 i danas, osam godina nakon prvog izlaska izgleda – odlično. Nije ni čudo, igra radi na novijem engineu nego nadolazeći Black Ops 2.

 

 

Eh da, u paketu će biti i Doom, Doom 2 te 'The Lost Mission'.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije