http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HUMBLE INDIE BUNDLE V

Dočepajte se nekoliko indie igara po cijeni koju sami određujete

Psychonauts
'Humble Indie Bundle' ušao je u svoju petu godinu te i ovaj put nudi nekoliko fenomenalnih igara po cijeni – koju sami odredite

Humble Indie Bundle V upravo se pojavio na digitalnom tržištu i ove godine sadrži Limbo, Psychonauts, Amnesia: The Dark Descent i Superbrothers: Sword & Sorcery EP. Genijalnost svega je to da ovaj paket možete platiti – onoliko koliko želite. Doslovno.

 

Ako želite pak u paketu i Bastion, morate uplatiti iznos viši od prosječnog, a on trenutačno iznosi 7,43 dolara.

 

Osim što možete odrediti iznos koji ćete uplatiti za paket, upravo vi odlučujete kome i u kojem će omjeru ići sredstva – razvojnom studiju, organizatorima Humble Bundlea ili u dobrotvorne svrhe.

 

Kad zbrojimo pojedinačnu vrijednost svih pet ponuđenih igara, ona iznosi oko 110 dolara. Sve igre podržavaju platforme Windows, Mac i Linux, a kupnjom igara dobit ćete i njihove soundtrackove.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije