http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DISHONORED, METAL GEAR, DAWNGUARD

Prva lavina trailera povodom ovogodišnjeg E3-a

Tradicionalni E3 iliti Electronic Entertainment Expo održat će se sljedećeg tjedna u Los Angelesu od 5. do 7. lipnja, a sve veće izdavačke kuće objavljuju trailere svojih nadolazećih igara

Tradicionalni E3 event svake je godine događaj za sebe, događaj u koji su uprte sve oči gejmera na nekoliko dana. Na E3-u se najavljuju nove igre, objavljuju prve informacije o već najavljenima, objavljuju traileri, prikazuju demonstracije itd.

 

Tako će biti i ove godine od 5. do 7. lipnja u Los Angelesu koji se trenutačno punom parom priprema za jedan od najvećih svjetskih događaja godine.

 

Da ne duljimo, pogledajte prve trailere koji su objavljeni povodom E3-a.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije