http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VELIKE RIJEČI

THQ: "Homefront 2 će biti fenomenalan"

Homefront
Pretprodukcija novog Homefronta, čini se, napreduje bolje nego što je to itko očekivao

Novi Homefront bit će barem pet puta bolji od prvog, kažu. Štoviše, stvar je toliko bolja u rukama novog developera da je pretprodukcija prošla bolje nego što se očekivalo, tvrdi THQov Danny Bilson. Na igri, nakon propasti prošlog nastavka, radi novi tim iz Crytek UK-a, a sve nevolje koje su zadesile prvi nastavak (multiplayer, kampanja puna bugova i slično) ostat će samo ružno sjećanje.

 

Trailer obećavajućeg Homefronta

 

Komercijalna propast Homefronta uzrokovala je i zatvaranje developerskog studija Kaos Studios - odakle i prebacivanje loptice na društvo iz Cryteka. Iskreno, nadamo se da gospodin Bilson stoji iza svojih riječi, jer od Homefronta 2 se zaista puno očekuje, s obzirom na to da bombastične izjave poput Bit će fenomenalan nerijetko padnu licem na trotoar kada naslovi izađu.

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije