http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAPOKON

Nintendo predstavio 'Pro' kontroler za Wii U

wiiu pro
Mnogi nezadovoljni nezgrapnim touch-screen kontrolerom za nadolazeći Wii U došli su na svoje: Nintendo je na E3-u prezentirao 'Pro Controller'

Već godinu dana gledamo u famozni kontroler nadolazećeg Wii U-a i pitamo se kako će biti na tome igrati igre bez da razbijemo polovicu pokućstva, a na kraju i TV i konzolu. Da, tu je fancy touch-screen koji će na mnoge načine biti koristan u pojedinim igrama, no mnogi su uz Wii U željeli i pravi, gaming kontroler namijenjen igranju i ničemu drugome.

 

Upravo oni upravo su došli na svoje jer nintendo je predstavio Pro Controller, namijenjen isključivo igranju. Ipak, ono što je mnogima odmah upalo u oko je to da se radi o kontroleru koji je gotovo identičan onome Xboxa 360.

 

Nintendo

 

Nažalost, Nintendo još nije otkrio hoće li kupci pri kupovini Wii U birati koji kontroler žele ili će biti primorani uzeti onaj s touch-screenom, dok će Pro Controller biti tek dodatna oprema koja će se kupovati naknadno.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije