http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK ŠAKETANJA

Najavljen Zeno Clash II

zenoclash2_screens_031
ACE Team najavio je nastavak neizmjerno šarmantnog Zeno Clasha iz 2009. godine

Zeno Clash je indie naslov koji je odmah po pojavi 2009. godine dobio poprilično veliku pažnju publike i kritike. Za one koji se možda ne sjećaju, radi se o fighteru iz prvoga lica u kojemu se borimo prije svega šakama, a onda i primitivnim naoružanjem. Ono što je pak privuklo najviše pažnje bio je dizajn okoliša i cjelokupnog svijeta koji je različit od svega trenutno dostupnog na tržištu.

 

Takav će biti i upravo najavljeni Zeno Clash II, igra koja bi se na tržištu trebala pojaviti početkom 2013. godine na PC, PS3 i Xbox 360 platformama. ACE Team zasad nažalost nije objavio nikakve detalje osim toga da će tijekom borbe postojati opcija lock-on na protivnika te poboljšani online co-op.

 

Više detalja očekujemo uskoro.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije