http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZOSTAO S E3a?

The Last Guardian još je u izradi

the last guardian
Što se desilo sa duhovnim nastavkom ICOa i Shadow of The Colossus

Sjećate li se tamo prije tri godine kada je Sony objavio rad na prekrasnom naslovu The Last Guardian. Na sveopću žalost, ovogodišnji E3 naslov nije niti počeo spominjati. Razlog? Poteškoće u razvoju, sudeći prema posljednjoj službenoj izjavi. Igra je tijekom prošle godine dobila nekolicinu odjava, nakon čega je kompletno nestala iz medija.

 

Datum izlaska: 2010. Možda i ne...

 

Hoće li Sony nastaviti rad na istoj? Vjerojatno da, s obzirom da se radi o in-house projektu koji je svojevremeno predstavljao eksperimentalni duh Playstation konzole. Međurim, kako dani prolaze, a medijska eksponaža nekada iznimno razvikane igre praktični nestaje, mnogi fanovi Icoa i Shadow of The Colossusa pitaju se ima li nade za The Last Guardian. Pa, igra je navodno još u izradi, tako da ćemo se morati strpiti dok Sony ne odluči objaviti neke dodatne vijesti vezane uz istu. Sve u svemu, držimo fige.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije