http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

60 NASLOVA U IZRADI

2012. - godina PSVite?

Playstation-Vita
Čini se da Sonyevoj prijenosnoj konzoli dolazi vrijeme iskupljenja

Na oduševljenje svih, u najblažu ruku, razočaranih gledatelja Sonyeve E3 konferencije, Vita i te kako ima budućnost. Kao što vjerojatno znate, na ovogodišnjem E3u nije najavljen niti jedan jedini naslov za Sonyevu prijenosnu konzolu. Ovo bi možda zvučalo kao još jedan od slabijih Sonyevih potaza, da Jack Tretton (Sonyev predsjednik za SAD) nije objavio trunku dobrih vijesti.

 

Novi LBP!

 

Naime, prema njemu, konzola bi trebala do kraja godine dobiti oko 40 novih naslova, s time da ih je dvadeset još u pretprodukciji. Ovo, među ostalim, znači da će konzola u prvoj godini nakon izlaska imati preko stotinu igara (oko četrdeset je već izašlo). Ovo je Viti i te kako potrebno, uzmemo li u obzir kako posrnuloj konzoli treba svaki komadić tržišta koji može ugrabiti.

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije