http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

YS Origin

KA_YS
Datum objave:
06.06.2012 12:57
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Imate slabo računalo ili laptop sa kojim idete na more, a nešto bi igrali? Pa igrajte onda YS Origin
YS Origin je prequel prastarog serijala koji je bio aktualan još u osamdesetim godinama prošloga stoljeća. Očito je da se dobre stvari vraćaju! No da previše ne 'drvimo', ovo je akcijski RPG japanskog stila. Dakle, šorate se pomoću mača i magije, spašavate prekrasne Boginje/Princeze i tako to. Važno je reći da je igra prije svega zarazna, zabavna i neopterećujuća po vaš hardver. Da, iako je grafički engine prilično star, istovremeno je strahovito brz te je kao takav idealan za laptope i sve one igrače koji nemaju dovoljno novaca da si priušte jake PC konfiguracije. Što reći, nego - uživajte i čekajte našu slijedeću recenziju. 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije