http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MLAKI ZAVRŠETAK

E3 – Dan treći

E3-dan-3-400x300
Treći dan E3 eventa završio je pomalo neuobičajeno mirno, s tek nekoliko novih trailera i bez spektakularnih najava

Prvi dan E3-a donio nam je pregršt novosti i trailera, drugi dan nije bio ništa lošiji, no treći je prošao neobično mirno. Kako se prva dva dana nije dogodila obećana demonstracija Unreal 4 enginea, očekivali smo je trećega dana, no na kraju ni od toga nije bilo ništa.  Epic Games je prvoga dana najavio Gears of War: Judgment, prequel slavne franšize i to je bilo – to. Nešto se se ulijenili, jer najavili su igru na kojoj oni zapravo ni ne rade već studio zaslužan za Bulletstorm - People Can Fly.

 

Da sve ne bude potpuno sivo, pobrinuo se Ubisoft koji je predstavio novi, CGI trailer za Assassin's Creed 3 te co-op trailer za Far Cry 3. Crytek je pak objavio novi trailer za Crysis 3.

 

 

 

Sasvim očekivano, trailer za Assassin's Creed 3 je spektakularan, a ništa lošije nisu bile ni demonstracije gameplaya koje su pokazale da će dosadašnja franšiza izvrsno funkcionirati i u potpuno novom okružju.

 

Far Cry 3 je pak samo za vrijeme E3-a dobio nekoliko trailera i vidi se da Ubisoft u njega polaže velike nade. S obzirom na viđeno – polažemo ih i mi. Da, istina, radi se o još jednom shooteru, no ovaj put u vrlo neobičnoj verziji u kojoj je protagonist zarobljen na otoku punom potpunih luđaka i junkieja.

 

Crytek 3 je pak snimio jedan prilično ziheraški trailer koji nas nije previše oduševio, ali nam je zato na prilično jadan način rekao kako 'Crysis 3 svaki drugi shooter učini svojom kujom'. Crytek, sjedni, jedan. Ako nije prošlo Romeru prije milijardu godina s Daikatanom, neće ni tebi.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije