http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UGODNO IZNENAĐENJE

Nintendo Wii U neće biti skup

wii u
Nintendo, čini se, misli i na korisnike malo plićeg džepa

Nintendo je na ovom E3-u potvrdio kako zna plasirati proizvod. Wii U možda nije najimpresivnija stvar koja se pojavila na sajmu, pogotovo uzmemo li štucavicu uzrokovanu čitavim nizom kontroverznih tvrdnji vezanih uz njegov hardver (baterija kontrolera traje tri sata i puni se 2,5 sati, sustav ima samo 8 GB interne memorije, i tako dalje, i tako dalje). Međutim, prezentacija konzole ono je čemu se donekle treba diviti. Zašto?

 

Lineup naslova za Wii U...

 

Zato što je Nintendo u samom startu izjavio kako njihova konzola neće koštati puno. Njezina okvirna cijena, iako dosada neobjavljena, navodno će biti više nego razumna. Ovo je konkretno potvrdio Nintendov američki šef Reggie Fils-Aime koji je, među ostalim, obznanio kako za razliku od konkurencije njihova konzola neće startati s astronomskom cijenom koja se topi kroz period od četiri ili pet godina kao glorificirani glečer. Nintendo Wii U imat će prihvatljivu cijenu koja će, citiramo, 'korisnike ostaviti ugodno iznenađenima'. Super, još da i lokalni distributeri u Lijepoj Našoj ne nakaleme dvostruku cijenu na uređaj kada izađe, lokalni puk bi se i imao čemu radovati. Ovako samo možemo cinično pljeskati američkoj braći po gamepadu.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije