http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Max Payne 3

KA_MAX3
Datum objave:
08.06.2012 14:02
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Stigla je najbolja igra ove godine!!! Hoćete znati zašto? Pa pogledajte video recenziju
Max Payne se zadnji puta pojavio na PC računalima negdje oko, circa, okvirno, aproksimativno, odokativno 2003. godine. Tada je postavio neke nove standarde u pucačinama iz trećega lica, a sada se vratio u punoj slavi. No nemojte ni na nanosekundu pomisliti da je ovdje riječ o nekakvom izvlačenju i isfuravanju na prijašnji trijumf. Jok, Max Payne 3 je igra nove generacije s briljantno odrađenim elementima - svega! Od famozno prezentirane priče, moralnog razvoja glavnoga lika pa do nezaboravne bullet time akcije. Veselju nema kraja, pogotovo kada znate da je ovo čudo došlo i za PC, gdje je uostalom i započelo svoj virtualni život. Ipak, na kraju jedno UPOZORENJE/DISCLAIMER: igra sadrži scene koje nisu podobne za osobe mlađe od 18 godina.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije