http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

WARFACE KAO PRIPREMA?

Nakon Crysisa 3, Crytek se fokusira na free-to-play model

crysis_3_screen_1___prophet_the_hunter
Crytek, slavni njemački razvojni studio u budućnosti će se u potpunosti okrenuti free-to-play modelu

Crytek trenutno radi na Crysisu 3, FPS-u koji će se na tržištu pojaviti tijekom sljedeće godine, a njihov studio smješten u Južnu Koreju radi i na free-to-play FPS-u 'Warface' koji se razvija primarno za azijsko tržište.

 

Čini se da se upravo putem tog manjeg projekta Crytek priprema za budućnost u kojoj namjeravaju u potpunosti prijeći na free-to-play model. To je za videogamer.com izjavio Cevat Yerli, predsjednik tog razvojnog studija istakuvši da današnjim modelom DLC sadržaja i premium dodataka velike tvrtke 'muzu kupce do smrti'.

 

'Nalazimo se u tranzicijskoj fazi prelaska iz tradicionalnog u free-to-play model. Mislim da se radi o novoj vrsti igara koja se mora razvijati kako bi se industrija promijenila u sistem najprijateljskiji prema kupcima.' – objasnio je Crytekovu strategiju Yerli.

 

Sve buduće Crytekove igre tako na samom početku neće stajati ništa, a financirati će se kroz prodaju posebnih dodataka i sadržaja, nešto s čim su upoznati igrači Team Fortressa 2 i što će biti primjenjivano i u nadolazećoj Dota-i 2. Jasno, tu se postavlja pitanje kvalitete sadržaja koji se na početku dobije praktički besplatno, a koliko se nakon toga treba uložiti u igru da bi se dobilo optimalno iskustvo. Vrijeme će pokazati.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije