http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JESTE LI ZA JEDNU BRZU?!

Lollipop Chainsaw traje samo 4 sata?

Lollipop-Chainsaw-Gets-New-Batch-of-Screenshots-3
Novi neobični hit Grasshoper Manufacturea iznenađujuće je kratak

Novo artsy djelo Suda 51, čuveni Lollipop Chainsaw izašao je jučer, te je, vidi vraga, već navukao prvu lavinu krivih pogleda. Ne radi se o pompoznom skakutanju grudi mlade heroine. Ne radi se o činjenici da skoro čitavu igru pilite zombije motornom pilom. Radi se o nečemu puno podmuklijem - igrinom trajanju.

 

Jeste li za kviki? :)

 

 

Naime, sudeći po ovom sajtu, nova igra tvorca Killer 7 i Shadows of The Damned traje svega četiri sata. Uzmimo ovdje u obzir i činjenicu da se radi o brzom proletu kroz igru - bez dodatnih zadataka i svih silnih veselja koje možete sakupiti (uključujući nove kostime i kojekakve ludorije). Drugim riječima, velike su šanse da ćete ovu igru igrati više od četiri sata kupite li ju. Potrebno je, na kraju krajeva, otključati oba kraja, sve achievmente i koješta još. Svejedno - ovako kratko vrijeme prolaska kroz igru moglo bi zabrinuti igrače koji su navikli na epske noći provedene uz njihove omiljene naslove.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije