http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PERMANENT BAN

Blizzard zaprijetio trajnim banom svim varalicama u Diablu 3

d3
Blizzard je najavio da će svim varalicama i hackerima zauvijek onesposobiti profil nastave li sa svojim nelegalnim radnjama

Diablo 3 na tržištu se pojavio prije gotovo mjesec dana, no još uvijek vrlo uspješno odolijeva pokušaju da se igra cracka, što je fenomen gotovo nezabilježen u povijesti video igara. Sve to, dakako, uključuje stalno konekciju na internet što nije potpuno bezbolno s obzirom na povremene probleme sa serverima.

 

Upravo zbog toga primjer Diabla 3 slijediti najvjerojatnije će slijediti svi veći proizvođači igara željni zaštite svog proizvoda. Željeli mi to priznati ili ne, igre se danas još uvijek većinski igraju u svojoj nelegalnoj verziji što se ne osnosi i na PlayStation 3 koji je ostao relativno netaknut sve ove godine.

 

No, kada nemaš problema s nelegalnim verzijama igre, imaš s onim – legalnim. Blizzard je tako upravo najavio da će trajno onemogućiti igranje svih igara za čije se vlasnike utvrdi da koriste neku vrstu hackova, botova i modifikacija. Ako Blizzard utvrdi da ste se koristili nekom od spomenutih metoda, vaš Battle.net account biti će vječno onesposobljen. U prijevodu – sav novac koji ste dali za igru možete fino zaboraviti.

 

'Toplo savjetujemo da ne koristite bilo kakve hackove, cheatove, botove ili exploitove. Kažnjavanje i potpuno isključivanje igrača koji se se koristili ili se koriste nekom od ovih metoda započeti će uskoro.' – stoji u Blizzardovom izvješću koji se trenutno logistički, ali i sigurnosno priprema za lansiranje Auction House-a.

 

 

Diablo 3 je po izlasku naišao na nezapamćeni interes igrača i s 3.5 milijuna prodanih primjeraka u prva 24 sata postao najuspješniji launch u povijesti PC igara.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije