http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Aerofly FS

KA_Aerofly
Datum objave:
15.06.2012 13:29
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Vinite se nebu pod oblake i uživajte u nesputanoj slobodi - letenja!
Za slijedeći tjedan vam spremamo jednu ekskluzivu, uskoro na Playomania kanalu ide nešto neobično od Gamereporta, pa vam stoga danas donosimo jednu igru koja možda nije baš ono što bi ste očekivali. No ako malo promislite, shvatiti ćete da se ovdje radi o jednom dragulju. Naime, Aerofly FS je simulacija leta od koje će vam zastati dah. Ne, ovo nije Microsoft Flight Simulator i ne, ovdje nema pucanja, međutim - ima nečeg posebnog. Da, da, pričamo o predivnoj grafici i predivnom osjećaju letenja. Uostalom, kako slike govori više od riječi, pogledajte naš kolaž pokretnih slika (video ljudi, video). Gledamo se slijedeći tjedan! 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije