http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OVISNO O IGRAČU

Trajanje Dishonoreda između 12 i 28 sati

dishonored-firstscreen
U vrijeme kada singleplayeri u FPS naslovima postaju sve kraći i sve beznačajniji, pravo je osvježenje kada se na tržištu pojavi naslov kojemu je stalo do singleplayera i koji ne služi tek kao zagrijavanje za multiplayer

Sjećate li se Call of Dutyja u kojemu kampanja nije bila prolazna za manje od pet sati? Ništa bolji nije bio ni glavni konkurent CoD franšize – Battlefield 3 koji se također mogao proći za tek nekoliko sati. Na kraju krajeva, ništa bolja nije ni konkurencija koja često singleplayer kampanje izdaje u obliku lančanih skripti koje podsjećaju na još jedan promašaj Michaela Baya u kojemu sam igrač ima zadatak da se kreće po predodređenom putu i pri tome pobije cijelu neprijateljsku vojsku.

 

Upravo zbog toga vesele nas naslovi poput recentnog Maxa Paynea 3 u kojemu singleplayer nije zapostavljena komponenta, već dapače – najbitnija. Takav će, ako je vjerovati najavama, biti i Dishonored – obećavajući FPS iz radionice Arkane Studiosa.

 

'Dishonored će biti dug od 12 do 14 sati – za vrlo direktne igrače', objavljeno je iz Arkanea. 'No igra može potrajati i 28 sati za one koji će se odlučiti na detaljno istraživanje svijeta', ispisali su Harvey Smith i Raphael Colantonio na službenom Bethesdinom blogu.

 

U istom postu objavljeno je i da će igrač moći birati između šest bazičnih moći te četiri pasivne moći, kao i oružja, gadgete i bone charmove, no sve njih nećete moći isprobati u samo jednom prelasku igre zbog čega bi više prolazaka mogla biti vrlo izgledna opcija za sve koji žele u potpunosti upoznati igru.

 

Više o Dishonoredu saznajte u našoj najavi iz pera Brune Lipeja, a igra bi se na tržištu trebala pojaviti 12. listopada za PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije