http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJVEĆA ZVIJEZA E3-A

Kako je Watch Dogs ostao tajna?

watchdogs
Ubisoft je na E3-u prvi put otkrio potpuno novi naslov Watch Dogs. U vrijeme kada prilikom objave svakog većeg naslova informacije procure danima ili tjednima prije, pravo je čudo što je toliko ambiciozan projekt sve do službene objave ostao obavijen velom tajne

Ubisoft je na E3-u osim Assassin's Creeda III i novoga Splinter Cella koji je primljen prilično mlako najavio i potpuno novu igru Watch Dogs, naslov koji mnogi nazivaju mješavinom Grand Theft Auta i Deus Exa. Na sveopće iznenađenje, ovaj potpuno novi i nepoznati naslov 'ukrao' je E3 i postao najveća zvijezda najvećeg svjetskog gaming eventa. Osim same igre koja zaista izgleda fenomenalno, mnoge zanima i to kako je Ubisoft uspio projekt sve do službene objave držati u strogoj tajnosti, i to u vrijeme kada praktički nijedan visokobudžetni naslov ne doživi službenu objavu, a da već prije nije bilo curenja informacija.

 

Povodom toga IGN.com napravio je intervju s Tonyjem Keyom, dopredsjednikom prodaje i marketinga u Ubisoftu: 'Mislim da činjenica da je vijest to što informacije nisu procurjele govori mnogo o gaming industriji današnjice. Nama su uoči E3-a procurjele informacije o Splinter Cellu i Assassin's Creed Liberationu za PlayStation Vitu. Teško je reći da smo u slučaju Watch Dogsa napravili nešto drugačije. No Ubisoft je dobro upravljao unutarnjim timom i jedan od razloga zašto su sada svi toliko uzbuđeni oko Watch Dogsa je i činjenica da je bio totalno neočekivan.'

 

'To što informacije nisu procurjele stvar je čiste sreće. Danas je vrlo teško spriječiti bilo kakvo curenje, ponajviše uoči E3-a kada svi žele poneku informaciju, ili barem hint. Upravo zbog toga nismo uokolo transferirali mnogo materijala i bilo smo oprezni', objasnio je Key za IGN.

 

Key je naglasio i to da su mnogi bili iznenađeni činjenicom da Ubisoft razvija potpuno novo ime za trenutnu generaciju konzola kad je njihov životni ciklus pri kraju. No igra je u punom razvoju već dvije godine i Ubisoft je na razvoj Watch Dogsa postavio svoje najsposobnije ljude.

 

Datum izlaska igre nažalost još nije određen, no s obzirom na veličinu projekta, sumnjamo da će se na tržištu pojaviti ove godine. U razvoju su verzije za PC, PS3 i Xbox 360, no postoji realna mogućnost da se igra pojavi i na konzoli Wii U.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije