http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJAMBICIOZNIJI NASLOV U FRANŠIZI

Resident Evil 6 dvostruko duži od prethodnika

RE6
Najnovija igra Resident Evil bit će trajanjem barem dvostruko duža od Resident Evila 5, izjavio je producent Yoshiaki Hirabayashi

O Resident Evilu 6 nismo pisali već neko vrijeme, najvjerojatnije još od najave i buke koju je stvorio slučajno nastrani logo. No, što se pak sadržaja tiče, Capcom obećava mnogo, točnije – igru dvostruko dužu no što je bio Resident Evil 5. Upravo to je za službeni PlayStation blog izjavio Yoshiaki Hirabayashi, producent na igri.

 

Igra će imati tri toka scenarija, a svaka od njih biti će 80 posto dužine scenarija Resident Evila 5. Kroz prvi tok igrač će preuzeti ulogu Leona Kennedyja u Tall Oaksu, kroz drugi Jakea Mullera i Sherry Birkin kroz istočnu Europu, dok kroz treći odlazimo u Kinu u društvu Chrisa Redfielda i Tonyja Ponce.

 

 

Igra će se na tržištu pojaviti 2. listopada na platformama PC, PS3 i Xbox 360. Capcom je već ranije objavio da je RE6 njihov najambiciozniji i najveći projekt dosad.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije