http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REMASTERIRANO IZDANJE

Objavljen datum izlaska BFG edicije Dooma 3

Bethesda je objavila da će se remasterirano i nadograđeno izdanje Dooma 3 na tržištu pojaviti u listopadu ove godine

Id Software nedavno je objavio da će se na tržištu pojaviti Doom 3 koji neće biti samo remasterirano, već i prošireno izdanje legendarnog Dooma 3 pod nazivom 'BFG Edition'. Osim što će biti grafički i zvučno remasteriran, BFG Edition sadržavati će i potpuno novi dio scenarija koji će se provlačiti kroz sedam dosad neviđenih razina.

 

 

Osim navedenih poboljšanja, edicija je obogaćena  Doomom, Doomom 2 te ekspanzijom za Doom 3 pod imenom 'Resurrection of Evil'. PC verzija stajati će 29 eura, a verzije za PlayStation 3 te Xbox 360 39 eura. U igru će biti implementiran i sustav checkpointova, ali i mogućnost montiranja svjetiljke na oružja, što je u originalu bilo nemoguće bez modova koje je zapravo kreirala gejming zajednica. 

 

Određeni broj primjeraka igre moći će se kupiti uz head-mounted display na razvoju kojih je radio i sam John Carmack nezadovoljan dostupnim rješenjima, ali i njihovom cijenom. Oni će igraču ponuditi širi kut gledanja od bilo kojeg trenutno dostupnog head-mounted displaya po cijeni jeftinijoj od konkurencije. Carmack je nedavno, na E3-u, najavio da se radi o svoti od 500 američkih dolara.

 

 

Doom 3: BFG Edition na tržištu će se pojaviti 19. listopada ove godine.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije