http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIŽE U KOLOVOZU

Objavljeni sistemski zahtjevi za PC verziju Dark Soulsa

dark-souls1
Poznati 'Dark Souls' RPG nešto manje od godinu dana po izlasku na PlayStationu 3 i Xboxu 360 pojavit će se i na platformi PC, a upravo danas objavljeni su i sistemski zahtjevi

Dark Souls, RPG iz radionice razvojnog studija From Software odmah po izlasku (u listopadu 2011) stekao je brojne obožavatelje, ne samo zbog svoje kvalitete, nego i zbog iznimno zahtjevnog gameplaya koji je u današnje vrijeme regenerirajućeg healtha prava rijetkost. Vidjevši o kakvoj se igri radi, brojni obožavatelji RPG žanra pokrenuli su peticiju kako bi Namco Bandai igru doveo i na PC. Iako takve peticije najčešće nemaju nikakvoga efekta, ova je na sveopće oduševljenje urodila plodom – PC verzija igre na tržištu će se pojaviti u kolovozu ove godine.

 

I dok mnogi razvojni studiji pri portanju igra na PC platformu obećavaju brda, doline i brojna poboljšanja, ekipa iz From Softwarea bila je vrlo izravna i iskrena – nedavno su izjavili da im portanje igre pada vrlo teško s obzirom da na njemu rade prvi put u povijesti svoje tvrtke te da će igra vjerojatno na PC-u imati nekih problema, no da će učiniti sve u njihovoj moći da problema bude što manje.

 

S obzirom da je izlazak PC verzije sve bliže, Namco je objavio i sistemske zahtjeve za Dark Souls:

 

Operativni sustav: Windows XP , Windows Vista, Windows 7

Procesor: 2.6 GHz Dual-Core

RAM: 1 GB (XP), 2GB (Vista/7)

Hard Disk: 4 GB

Video Card: 512 MB RAM, ATI Radeon 4850 ili bolja, NVIDIA GeForce 8800 GT ili bolja

DirectX: 9.0c

Dodatni zahtjevi: za igranje multiplayera potreban je headset s mikrofonom

 

U sklopu PC verzije bit će ponuđen i potpuno novi sadržaj za igru pod nazivom Artorias of the Abys, koji će potom u obliku downloada biti ponuđen i vlasnicima konzolaških verzija.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije