http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZVIJEZDA CALIFORNICATIONA

Otkriveno ime glumice koja će udahnuti život u najnoviju verziju Lare Croft

Camilla_Luddington_photo_2125_Final.jpg
Crystal Dynamics, razvojni studio iza franšize Tomb Raider, otkrio je ime glumice koja je najnovijoj verziji Lare Croft posudila glas, ali i pokrete putem tehnologije motion capture

Camilla Luddington, 29-godišnja britanska glumica, osoba je koja je posudila glas Lari Croft u nadolazećoj igri Tomb Raider, a i sve pokrete tijela putem tehnologije motion capture. Zaljubljenici u TV serije Luddington su sigurno već upoznali kao Lizzie u Californicationu ili Claudette u True Bloodu.

 

Tomb Raider, reboot serijala koji će se na tržištu pojaviti sljedeće godine, prva je igra u kojoj će Lara Croft imati sve pokrete prenesene iz stvarnoga svijeta s obzirom da su oni sve do danas bili tek računalno animirani.

 

Luddington, naravno, neće biti i prva u posuđivanju svojih glasovnih sposobnosti Lari – to su dosad učinile i Keeley Hawes te Minnie Driver.

 

Tomb Raider na tržištu će se pojaviti 5. ožujka sljedeće godine na platformama PC, PS3 i Xbox 360. Igra se inače na tržištu prvotno trebala pojaviti već krajem ove godine, a iz Crystal Dynamicsa potvrđeno je i to da se igra zasigurno neće pojaviti na nadolazećoj konzoli Wii U.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije