http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MUKE SA OSTAVŠTINOM

Squareov šef: 'Za sada ništa od Final Fantasya 7 HD'

Cg_cloud
HD remake čuvenog RPG klasika, izgleda, ne planira doći na naše Playstatione...

Za sve fanove kojima je zaista stalo do možebitnog HD remakea čuvenog Final Fantasya 7 stigle su neke manje-više obeshrabrujuće vijesti. Na nedavnoj Squareovoj konferenciji za dioničare Yoichi Wada (Squareov CEO) iznio je nekoliko osobnih, a i dijelom službenih stavova o čitavom projektu. Za početak, igru ne planira raditi sve dok ne naprave naslov koji ju po kvaliteti nadmašuje. Ako nekim ludim slučajem odluče raditi Final Fantasy 7 remake sada, igra bi jednostavno uništila franšizu.

 

Koliko god neki gunđali, budimo iskreni i priznajmo si kako je ova igra doista jedan od klasika

 

Ma koliko to obeshrabrujuće zvučalo, ne možemo se ne složiti s Wadaovom tvrdnjom. Squareovi FF naslovi u zadnje vrijeme i nisu baš vrh RPG žanra, tako da bi povratak klasika doslovno sravnio prodaju ostalih nastavaka sa zemljom. Ovako gledano jedino nam preostaje nadati se kako će baš idući Final Fantasy biti najbolji FF ikad samo kako bismo, dovraga, više mogli odigrati HD verziju čuvene sedmice.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije