http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OBJAVLJEN 'EXTENDED CUT'

Spoiler alert: pogledajte proširene završetke Mass Effecta 3

femshep
BioWare je napokon objavio besplatni 'Extended Cut', DLC za Mass Effect 3 koji produbljuje i pobliže objašnjava svaki od njegovih završetaka, a kako oni izgledaju – provjerite u nastavku

Odmah na početku naglašavamo da je svaki od niže postavljenih video materijala pun spoilera, kako ne bi pokvarili vlastiti prelazak igre. BioWare je jučer dostupnim učinio 'Extended Cut', željno isčekivani DLC koji, kako kažu u BioWareu – 'produbljuje i pobliže objašnjava, ali ne mijenja' završetke Mass Effecta 3.

 

I dok je Mass Effect 3 bez previše rasprave sigurno jedan od najboljih naslova koje ćemo moći zaigrati ove godine, zahvaljujući njegovim prilično zbrzanim završecima, sve ono dobro u igri nekako je palo u drugi plan. Šteta. No to je shvatio i BioWare i ponudio nam nešto smisleniji završetak fantastične trilogije uz koju smo sitne noćne sate gubili od 2007. godine.

 

Sve četiri proširene verzije možete vidjeti ovdje:

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije