http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

USPJEŠNIJI OD GEARS OF WAR

Epic Games: 'Infinity Blade je naša najprofitabilnija franšiza!'

ib2
Ekipa iz Epic Gamesa, studija zaslužnog za Gears of War, izjavila je da je serijal Infinity Blade njihov najprofitabilniji proizvod

Epic Games zasigurno je jedna od najvažnijih kompanija u gaming industriji. Ne toliko zbog Gears of War koliko zbog Unreal enginea na kojemu je temeljena većina igara današnjice. Osim rada na serijalu Gears of War te financiranju i nadgledanju projekata poput Bulletstorma, Epic u svom portfelju ima i Infinity Blade, franšizu namijenjenu platformi iOS.

 

Ono što će mnoge iznenaditi je činjenica da su igre namijenjene igranju na uređajima iPad i iPhone najprofitabilnija franšiza u povijesti Epic Gamesa. Naravno, franšiza nije zaradila više od recimo Gears of Wara, no usporedi li se uložen rad i novac i zarada, računica je jasna – Infinity Blade je pobjednik.

 

Zanimljivo, na spomenutoj franšizi zapravo ne radi Epic, već to za njih odrađuje Chair Entertainment, a samo prva igra zaradila je 30 milijuna američkih dolara u godinu dana, dok je Infinity Blade 2 u prvih mjesec dana zaradio pet milijuna dolara. Za očekivati je da će i on postići uspjeh prethodnika.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije