http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'Forgotten Sacrifice'

Prvi trailer za Company of Heroes 2

Company-of-Heroes-2
Relic Entertainment objavio je prvi trailer za svoj nadolazeći RTS, izravni nastavak briljantnog Company of Heroesa iz 2006. godine

Već i sama najava Company of Heroes 2 izazvala je provalu oduševljenja među cijelom gaming populacijom. Ne bez razloga – njegov prethodnik Company of Heroes koji se na tržištu pojavio 2006. godine jedna je od najboljih RTS igara, usuđujemo se reći – svih vremena.

 

Sada je THQ objavio i prvi trailer koji nažalost ne sadrži in-game scene, no prilično dobro dočarava situaciju koja će igrače dočekati na promrzlom istočnom frontu Drugog svjetskog rata na kojemu će se odvijati radnja igre.

 

 

Igra je najavljena za 2013. godinu i bit će PC ekskluziva pogonjena novim engineom Essence 3.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije