http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UZ NOVI TRAILER

Ubisoft najavio limitirano izdanje Assassin's Creeda 3

assassins-creed-3_9
Ubisoft je povodom Dana nezavisnosti u SAD-u objavio trailer kojim se odaje počast borbi za nezavisnost koja će biti i u fokusu događanja nadolazećeg Assassin's Creeda 3

Do izlaska Assassin's Creeda 3 ostalo je tek još nekoliko mjeseci, a Ubisoft je odlučio iskoristiti američki Dan nezavisnosti za još malo promocije te objavio trailer ispunjen in-game scenama te dirljivom izvedbom 'Amazing Grace'. Usporedno s tim, objavljeni su i detalji 'Limited Edition'-a, edicije koja će sadržavati izmijenjenu zastavu SAD-a s logom franšize, 10 inča visoku statuu Connora i metalni dio za vaš omiljeni remen. I naravno – igru. Sve to za cijenu od 120 američkih dolara.

 

U ponudi će biti i nešto manje luksuzno 'Deluxe' izdanje koje će sadržavati 'George Washington's true story' knjižicu, tri dodatne single-player misije, dva dodatna odijela za Connora te soundtrack. Deluxe izdanje stajati će 65 američkih dolara.

 

 

Igra će se na tržištu pojaviti 30. listopada i to za PlayStation 3 i Xbox 360 te 23. studenog za PC. U pripremi je i verzija za Wii U, no njen datum izlaska još uvijek je nepoznat.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije