http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CITAT IZ ŽIVOTOPISA JEDNOG OD SONYEVIH INŽINJERA

Sony je na novom Playstationu radio od kolovoza 2010.

KA_PS4
Datum objave:
03.07.2012 13:18
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Komentiraj
Upozorenje:
Ovaj sadržaj nije primjeren osobama mlađima od 18 godina. Ako ste mlađi od 18 godina, napustite stranicu
Zahvaljujući linkedinu svijet je saznao od kada Sony radi na novoj konzoli...

Sodeći prema online CV-u jednog od Sonyevih bivših zaposlenika, nova generacije Playstationa u razvoju je već od kolovoza 2010. Autor životopisa je radio na nekolicini segmenata nove konzole poput grafike i mrežnog sustava tijekom spomenutog razdoblja. Svoj rad na Playstation Viti spomenuo je kao odvojeni posao, što indicira kako je gore spomenuti posao više manje onaj vezan uz trenutno aktualni Playstation 4.

 

Petominutna reklama za Playstation 3...sa stilom (i ne baš za najmlađu publiku) :D

 

Sonyev šef Jack Tretton izjavio je više puta kako "Sony Playstation nikada nije prvi, nikada nije najjeftiniji, već nastoji biti najbolji...". Također je spomenuo kako žurba pri izbacivanju nove platforme na tržište samo može rezultirati gubitkom njene snage na duge staze. "Uvijek se više isplati malo kasniti na tržište, te donijeti proizvod koji je jednostavno bolji".

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije