http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UPOZNAJTE JAYCEA

League of Legends ponosno objavili stotog championa

Jayce_ClassicSkin
Iznimno popularna online igra uskoro dobiva jubilarnog stotog lika

Prošlo je preko dvije godine od izlaska, odigrali su se milijuni i milijuni partija, a League of Legends ne posustaje. Sve popularnija MoBA se unatoč nizu kritika sa strane ljubitelja konkurentskih naslova etablirala kao jedan od najprofitabilnijih i najuspješnijih free to play (igrači pravi novac troše isključivo na kozmetičke izmjene likova) naslova svoje klase. Osim što je karakteristična po svojem jedinstvenom vizualnom stilu i zaraznosti, ova igra je kao i svi njeni suvremenici postala popularna upravo zbog svoje varljive jednostavnosti koja nakon malo vremena otkriva koliko je prokleta stvar netolerantna na greške.

 

Igra ima seriju clipova u kojima svakih tjedan dana objavljuju po pet failova...što zapravo svjedoči na koliko načina možete upropastiti partiju...

 

Međutim, ovdje nismo stigli kako bi pisali recenziju igre već objavili kako je Riot Games prije nekoliko dana ponosno predstavio rad na stotom liku koji će se pridružiti već opširnom rosteru. Naime, League of Legends svaka dva tjedna (u prosjeku) dodaje po jednog novog igrivog lika u mješavinu, mijenjajući metu (općeniti strateški mentalni sklop trenutne igraće populacije) taman dovoljno da igra ostane zanimljiva. Naravno, kako bi ostali vjerni tom spektaklu izacivanja stotog championa, dali su si malo truda i proizveli nešto malo drukčije od standarda.

 

Superman sa čekićem...što da kažemo...

 

Jayce je hibridni champion koji koristi kombinaciju dalekometnog naoružanja i bliske borbe zahvaljujući svojem enormnom hextech čekiću koji se, konkretno, može pretvoriti u top. Čangrizavci će vjerojatno odmah komentirati kako lik slijedi dizajnersku notu korištenu kod Nidalee. Ona je, naime,  jedan od starijih championa koji se pomoću ultimatea može mijenjati između dalekometnog DPS-a (damage per second) u melee DPS tako da se pretvori u divlju mačku. Međutim, kao što to obično biva, dizajn lika je dosta drukčiji pogledate li njegov skillset (koji, radi vašeg komfora, imamo u obliku youtube video isječka). Inače, ako želite isprobati Jaycea, dostupan je u PBE-u (public beta enviroment).

 

Uživajte...

 

Sve u svemu - Riot Games je iz Jaycea napravio dosta veliku predstavu, iako realno gledano on to ne zaslužuje. Ipak, zbog njegovog izrazitog superherojskog identiteta, kao i činjenice da mu titula "Defender of Tomorrow" do neke mjere služi kao svojevrsna optimistična nota za budućnost same igre, priznajmo Riotu da je sasvim solidno nabacio reklamu za igru kojoj ona, budimo iskreni, praktički nije potrebna.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije